Kursinnehåll

Illustrator Kurs
Illustrator hjälper dig på ett modernt och dynamisk sätt att framställa illustrationer och digital grafik. Programmet hjälper dig att effektivisera ditt arbete för att du ska slippa gå onödiga omvägar.

Målgrupp:
Detta är en grundkurs som vänder sig till dig som arbetar med logotyper och illustrationer av alla slag, både för webb och print. Utbildningen vänder sig även till dig som vill fördjupa dina kunskaper inom vektorbaserad grafik för publicering inom den digitala världen.

Kurs i adobe illustrator, Grundkurs i illustrator

Du får lära dig:
Du lär dig att skapa olika sorters illustrationer såsom logotyper, kartor, symboler och diagram. Du lär dig arbeta med lager, övertoningar och filter, allt för publicering i olika typer av media, både inom webb och print.
Du får helt enkelt lära dig principerna för Adobe Illustrator och hur det kan hjälpa dig till att bli en bättre illustratör med alla dess hjälpmedel.

Utbildningens upplägg:
Utbildningen är en workshop, där du får lära dig att designa och rita utifrån de uppgifter som kursledaren lägger fram, det kommer även att finnas tid för eget kreativt arbete, tillsammans med kursledarens hjälpande hand.

Innehåll:
Några ämnespunkter under utbildningens gång:

Grundläggande färglära
Grundläggande programfunktioner
Objekthantering
Ritverktyg
Övertoningar
Arbeta effektivare i Illustrator
Symbolhantering
m.m.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA KURS

Adobe Certified Expert